Routes

Wordpress Table Plugin
Wordpress Table Plugin
Wordpress Table Plugin

LET OP

Alle routes komen langs groompunt GP2. Het pad naar GP2 is een heen en weertje, maar met of zonder grooms moeten ruiters langs dit punt rijden. Dit is ook een controlepunt; je tijd wordt daar genoteerd. Mocht je geen grooms hebben, het is ook een waterpunt.

De routes Geel en Rood hebben 2 varianten: Finish en non-Finish/Vetgate. Kom je als ruiter terug op het hoofdterrein, let dan op het volgende:

Als je Geel of Rood rijdt als enige of laatste route van je klasse (dus Finish), dan volg je bij terugkomst de rode lijn op de kaart hieronder, en kom je vanaf de rechterkant vd kaart het terrein op. Vervolgens splits de Finish route zich nog: Klasse 0/Impuls en Klasse 1 slaan linksaf, Klasse 2 t/m 4 rijden rechtdoor (zie kaart).

Als je Geel of Rood rijdt maar het is niet de laatste route van je wedstrijd (dus Vetgate), dan volg je bij terugkomst de groene lijn op de kaart hieronder, en kom je via de rotonde op de N302 vanaf de linkerkant vd kaart het terrein op.

Als je aan het einde van een route het hoofdterrein weer nadert, dan splitst de route zich dus: Vetgate slaat linksaf, Finish gaat rechtdoor. Dit wordt duidelijk aangegeven in de wedstrijd markering op de route, en in de GPS bestanden.

Voor Klasse 0/Impuls en Klasse 1 zijn Geel en Rood altijd de Finish variant.

De route Blauw is nooit de laatste route van een klasse, en is dus altijd de Vetgate variant.